kurser

Mine håndfiltede tørklæder er lette, elegante og meget personlige, og så kan de bruges hele året – det gør jeg i hvert fald.
Da de er håndlavet, vil der aldrig være to, der er ens.

Til fremstillingen benytter jeg naturmaterialer i den bedste kvalitet. Det er  Australsk Merinould, som er ekstra blød og ikke kradser og fin håndvævet indisk silkestof, silkechiffon eller bomuldsgaze. Jeg lægger vægt på at bruge gode materialer, som kan tåle at blive brugt, og som holder i mange år.

Jeg fremstiller dem ved hjælp af nuno-teknikken. Det er en teknik, hvor jeg med varmt sæbevand arbejder Merinoulden sammen med silkestof eller bomuldsgaze. Så gennemgår det henholdsvis en varme- og en kaste proces. Med denne teknik får jeg tynde, lette og   skønne farverige eller ton i ton tørklæder, som har sit helt eget særpræg, og som dermed fremstår helt unikke. Det er en langsommelig og meget personlig arbejdsproces, men det giver mig en stor tilfredsstillelse at arbejde på denne måde.

Jeg sælger tørklæderne på udstillinger og udvalgte markeder. Efter aftale er det muligt at købe dem hjemme hos mig.

Jeg bliver ofte spurgt om, hvordan jeg laver tørklæderne. Det forklarer jeg selvfølgelig gerne, men skulle man imidlertid selv have lyst til at lære denne spændende teknik, så er det muligt på et af mine intensive kurser. Her kan man opleve glæden ved at arbejde kreativt med ulden og farverne gennem hele den spændende nuno-teknik frem til det færdige resultat. Se venligst nedenstående.

Kursusbeskrivelse    FILT  ET  PERSONLIGT  TØRKLÆDE

Kurset er for alle som har lyst til at udfolde sig kreativt.

Jeg tager udgangspunkt i de erfaringer, den enkelte kursist har.

Kurset foregår hjemme hos mig, hvor jeg kan have 2 personer pr. kursus.

Til fremstilling af tørklæderne bruges der Australsk Merinould, silkestof med åbne fibre, silkechiffon eller bomuldsgaze.

Har man selv nogle af ovennævnte materialer, må man meget gerne tage dem med. Det er også muligt på kurset at købe Australsk Merinould, farvet krøluld til effekter, bomuldsgaze og silkechiffon.

  • 2 deltagere pr. kursus
  • Varighed 3 timer
  • 450 kr. pr.deltager
  • Kaffe/te og kage samt diverse remedier og sæbe der bliver anvendt på kurset er inklusiv
  • Materialer til tørklæde beregnes udover
  • Tilmelding senest 7 dage før kursusstart

Kursusdatoer

  • onsdag  6. dec. 2017                                kl. 13-16
  • fredag 26. jan. 2018                                kl. 13-16
  • lørdag  17. febr.2018                               kl. 13-16
  • lørdag 28. april 2018                              kl. 13-16

Tilmelding

Du sender en mail til joan@fireretninger.dk med dit navn og tlf.nr. Herefter får du en mail, hvor jeg bekræfter din tilmelding.

Tilmelding er herefter endelig gældende, når du har indsat beløbet på min bankkonto i Merkur Bank, reg.nr. 8401, kontonr. 1281338 eller overført det på MobilePay 61650003

Der vælges farver til tørklæderne

 

Stolthed, tilfredshed og glæde over det færdige resultat.

 

 

Eksempler på nuno-filtede tørklæder filtet på henholdsvis silke og bomuldsgaze.

img_5182img_5235img_5486img_5485img_1482