kurser

Beskrivelse af tørklæder – kursusindhold – tilmelding

Mine håndfiltede tørklæder er komfortable, luksuriøse og meget personlige, og så kan de bruges hele året – det gør jeg i hvert fald.
Da de er håndfiltet, vil der aldrig være to, der er ens.

Jeg bruger en teknik, der hedder nuno-filt. Det er en teknik, hvor jeg med varmt sæbevand arbejder Merinould sammen med det stof, jeg nu vælger at bruge. Det gennemgår så en varme- og en kaste proces. Med denne teknik får jeg tynde, lette, farverige eller ton i ton tørklæder, som har sit helt eget særpræg og fremstår helt unikke. Det er en langsommelig og meget personlig arbejdsproces. En arbejdsproces, som giver mig en stor tilfredsstillelse og fornemmelse for materialernes muligheder.

Jeg benytter naturmaterialer af den bedste kvalitet. Det er Australsk Merinould, som er ekstra blød uden at kradse, fin håndvævet indisk silkestof, silkechiffon eller bomuldsgaze.

Jeg sælger tørklæderne på udstillinger og udvalgte markeder. Det er dog muligt, efter forudgående aftale, at købe dem hjemme hos mig.

Jeg bliver ofte spurgt om, hvordan jeg laver mine tørklæder. Det forklarer jeg gerne. Det er også muligt at komme på et af mine intensive kurser, hvor man kan lære den spændende teknik 0g opleve glæden ved at arbejde kreativt med uld i spændende farver.

Kursusindhold

Kurset er for alle som har lyst til at udfolde sig kreativt, og jeg tager udgangspunkt i de erfaringer, man møder op med. Det vil sig, at tempoet er, så man kan nå at følge med. Der er megen hjælp til den enkelte, da der kun er 2 deltagere pr. kursus.

Til fremstilling af tørklæderne bruges der Australsk Merinould, silkeponge, silkechiffon eller bomuldsgaze.

Har man selv nogle af ovennævnte materialer, må man meget gerne tage dem med. Det er  også muligt hos mig at købe Australsk Merinould, farvet krøluld til effekter, bomuldsgaze og silkechiffon.

Kurset foregår hos mig, hvor jeg kan have 2 personer pr. kursus.

datoer

  • lørdag 28. april 2018                              kl. 13-16

info

  • 2 deltagere pr. kursus
  • Varighed 3 timer
  • 450 kr. pr.deltager
  • Inklusiv er kaffe/te/vand, kage samt diverse remedier og sæbe der bliver anvendt på kurset
  • Materialer er ikke inklusiv
  • Tilmelding senest 7 dage før kursusstart

Tilmelding

Send en mail til mig på joan@fireretninger.dk med dit navn, tlf.nr. og kursusdag du ønsker. Herefter sender jeg en mail til dig.

Ivrige kursister vælger farver til tørklædet

 

 

Stolthed, tilfredshed og glæde over det færdige resultat.

 

 

Eksempler på nuno-filtede tørklæder på henholdsvis silke og bomuldsgaze.

img_5182img_5235img_5486img_5485img_1482