kurser

Mine håndfiltede tørklæder er komfortable, luksuriøse og meget personlige, og så kan de bruges hele året – det gør jeg i hvert fald.
Da de er håndfiltet, vil der aldrig være to, der er ens.

Til fremstillingen benytter jeg naturmaterialer i den bedste kvalitet. Det er Australsk Merinould, som er ekstra blød uden at kradse, fin håndvævet indisk silkestof, silkechiffon eller bomuldsgaze. Jeg lægger vægt på at bruge kvalitetsmaterialer.

Jeg fremstiller tørklæderne ved hjælp af nuno-teknikken. Det er en teknik, hvor jeg med varmt sæbevand arbejder Merinoulden sammen med silkestof eller bomuldsgaze. Så gennemgår det henholdsvis en varme- og en kaste proces. Med denne teknik får jeg tynde, lette, farverige eller ton i ton tørklæder, som har sit helt eget særpræg, og som dermed fremstår helt unikke. Det er en langsommelig og meget personlig arbejdsproces. Det giver mig en stor tilfredsstillelse at arbejde på denne måde.

Jeg sælger tørklæderne på udstillinger og udvalgte markeder. Efter aftale er det muligt at købe dem hjemme hos mig.

Jeg bliver ofte spurgt om, hvordan jeg laver tørklæderne. Det forklarer jeg selvfølgelig gerne, men det er også muligt at komme på et af mine intensive kurser. Her kan man selv lære denne spændende teknik 0g opleve glæden ved at arbejde kreativt med ulden og farverne frem til det færdige resultat. Se venligst nedenstående.

FILT  ET  PERSONLIGT  TØRKLÆDE

Kursus

Kurset foregår hos mig, hvor jeg kan have 2 personer pr. kursus.

Kurset er for alle som har lyst til at udfolde sig kreativt, og jeg tager udgangspunkt i de erfaringer, man møder op med. Det vil sig, at tempoet er, så man kan nå at følge med.

Til fremstilling af tørklæderne bruges der Australsk Merinould, silkestof med åbne fibre, silkechiffon eller bomuldsgaze.

Har man selv nogle af ovennævnte materialer, må man meget gerne tage dem med. Det er dog også muligt at købe Australsk Merinould, farvet krøluld til effekter, bomuldsgaze og silkechiffon af mig.

Kursusdatoer

  • lørdag 28. april 2018                              kl. 13-16

Kort info

  • 2 deltagere pr. kursus
  • Varighed 3 timer
  • 450 kr. pr.deltager
  • Inklusiv er kaffe/te/vand, kage samt diverse remedier og sæbe der bliver anvendt på kurset
  • Materialer til tørklæde er ikke inklusiv
  • Tilmelding senest 7 dage før kursusstart

Når man tilmelder sig

Man sender en mail til mig på joan@fireretninger.dk med navn, tlf.nr. og den kursusdag man ønsker. Herefter får man en mail fra mig med yderligere info.

Ivrige kursister

 

Der vælges farver til tørklæderne

 

Stolthed, tilfredshed og glæde over det færdige resultat.

 

 

Her et par eksempler på nuno-filtede tørklæder på henholdsvis silke og bomuldsgaze.

img_5182img_5235img_5486img_5485img_1482