kurser

Beskrivelse af tørklæder – Kursusindhold – Tilmelding

Mine håndfiltede tørklæder er komfortable, luksuriøse og meget personlige, og så kan de bruges hele året – det gør jeg i hvert fald.
Da de er håndfiltet, vil der aldrig være to, der er ens.

Jeg bruger en teknik, der hedder nuno-filt. Det er en teknik, hvor jeg med varmt sæbevand arbejder Merinould sammen med silke eller bomuldsgaze. Det gennemgår så en varme- og en kaste proces. Med denne teknik får jeg tynde, lette, farverige eller ton i ton tørklæder, som har sit helt eget særpræg og derved fremstår unikke. Det er en langsommelig og meget personlig arbejdsproces. En arbejdsproces, som giver mig stor tilfredsstillelse, for jeg får på den måde en fin fornemmelse for materialernes muligheder.

Jeg benytter naturmaterialer af den bedste kvalitet. Det er Australsk Merinould, som er ekstra blød uden at kradse, fin håndvævet indisk silke, silkepongè eller bomuldsgaze.

Jeg sælger tørklæderne på udstillinger, messer og udvalgte markeder. Det er også muligt, efter forudgående aftale, at købe dem hjemme hos mig.

Jeg bliver ofte spurgt om, hvordan jeg laver mine tørklæder. Det forklarer jeg gerne, men det er også muligt at komme på et af mine intensive kurser. Her kan man lære den spændende teknik 0g samtidig selv opleve glæden ved at arbejde kreativt med uld i spændende farver.

Kursusindhold

Kurset foregår hos mig i Greve, hvor jeg kan have max. 2 personer pr. kursus.

Kurset er for alle som har lyst til at udfolde sig kreativt, og jeg tager udgangspunkt i de erfaringer, man møder op med. Der er megen hjælp til den enkelte, da der kun er 2 deltagere pr. kursus.

Til fremstilling af tørklæderne bruges der Australsk Merinould, silkepongè eller bomuldsgaze.

Har man selv nogle af ovennævnte materialer, må man meget gerne tage dem med. Det er  også muligt at købe Australsk Merinould, farvet krøluld til effekter, bomuldsgaze og silkepongè hos mig.

datoer:  Ingen kurser i øjeblikket. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har særlige ønsker for dato.

info:

  • 450 kr. pr.deltager samt evt. udgifter til materialer
  • Max. 2 personer pr. kursus
  • Varighed 3 timer
  • Inkl. kaffe/te/vand, kage el. frugt
  • Inkl. diverse remedier og sæbe der anvendes på kurset

Tilmelding

Senest 7 dage før kursusstart

Send en mail til mig på joan@fireretninger.dk med dit navn, tlf.nr. og den kursusdag du ønsker. Herefter sender jeg en mail til dig.

Ivrige kursister vælger farver til tørklædet

 

 

Stolthed, tilfredshed og glæde over det færdige resultat.

 

 

Eksempler på nuno-filtede tørklæder på henholdsvis silke og bomuldsgaze.

img_5182img_5235img_5486img_5485img_1482