profil

jbMin inspiration er en kombination af oplevelser og søgen efter enkle linjer og farvespil. På den måde arbejder jeg til stadighed med at udforske, forfine og højne mit håndværk.

Jeg har en solid håndværksmæssig baggrund som dameskrædder/designer, farve-stilkonsulent, filter og pædagog, og det er med denne baggrund tørklæderne er fremstillet.

Jeg designer til dig der gerne vil signalere harmoni, klassisk enkelthed og personlig udstråling.

Mine håndfiltede tørklæder er komfortable, luksuriøse og meget personlige, og så kan de bruges hele året – det gør jeg i hvert fald.
Da de er håndfiltet, vil der aldrig være to, der er ens.

Jeg sælger tørklæderne på udstillinger, messer og udvalgte markeder. Det er også muligt, efter forudgående aftale, at besøge mig.

Jeg bliver ofte spurgt om, hvordan jeg laver mine tørklæder. Det forklarer jeg gerne, men det er også muligt at komme på et af mine intensive kurser. Her kan man lære den spændende teknik 0g samtidig selv opleve glæden ved at arbejde kreativt med uld i spændende farver.

Jeg er taknemmelig for den dejlige familie jeg har. Min mand er også udøvende kunstner, og vi er gode til at støtte og vejlede hinanden omkring det, vi hver især beskæftiger os med. Jeg prøver hver dag at være nærværende og leve i nuet.