KURSUSTILBUD TIL DIG

Som lovet kan jeg nu fortælle om de tanker og ideer, jeg har gået og tumlet med. Der er efterhånden mange, som har spurgt, om jeg vil lave et kursus, hvor man kan lære at lave et tørklæde magen til dem, jeg laver. Jeg er storforbruger af tørklæder, som er filtet ved hjælp af nuno-teknikken. De er dejlig lette og behagelige at have på, og så kan de bruges hele året – det gør jeg i hvert fald. Materialerne er merinould som filtes (arbejdes) ned i silke eller bomuldsgaze. Det er en langsommelig men fantastisk dejlig arbejdsproces. Det at man kan frembringe et farverigt eller ton i ton tørklæde i disse dejlige naturmaterialer giver mig en stor tilfredsstillelse.

Nu er jeg som sagt klar til at tilbyde kursus i fremstilling af disse vidunderlige tørklæder. Skulle det være noget for dig, så prøv at klik på kurser. Du skal være hjertelig velkommen på kurset.

Alle kurserne foregår 2670 Greve.

img_5182img_5235img_5486img_5485img_1482

Dette indlæg blev udgivet i -. Bogmærk permalinket.